Qui som

La nostra història

La farmàcia Bon Pastor va obrir les portes l’any 1990. L’any 2006 vam canviar de local, a un de molt més ampli, on vam guanyar espai per poder atendre millor els nostres clients. L’any 2019 vam realitzar una reforma del local, canviant el mobiliari i creant una zona d’ortopèdia.

Durant tota la nostra trajectòria com a farmàcia, hem anat millorant dia a dia, per tal de disposar dels millors tractaments i marques de totes les àrees, tant de farmàcia com de parafarmàcia.

A la nostra farmàcia, trobareu una àmplia exposició de productes i serveis, inclòs consell nutricional un cop a la setmana, així com un

assessorament farmacèutic de qualitat per tenir cura de la vostra salut i resoldre les vostres necessitats. Comptem per això amb un equip molt expert en el sector salut que us atendrà de forma personalitzada.

A més, el nostre ampli horari de 9.00 a 21.00 hores us ofereix més temps per acudir a la farmàcia sense presses i sense descuidar els vostres compromisos diaris.

Després de tants anys al barri, a Farmàcia Bon Pastor hem cuidat diverses generacions de veïns, que han confiat en el tracte proper i el servei professional que els podem oferir.

Qui som

El nostre equip

Enrique Garcia Modrego

Farmacèutic titular.
Farmacèutic des de 1977. Especialista en Ortopèdia i Óptica.

Juan Carlos García López

Farmacèutic Substitut.
Farmacèutic des de 1989.

Nuria Garcia Hernández

Farmacèutica Substituta.
Farmacèutica des de 2011. Especialista en Ortopèdia.

Cristina Carrasco Gómez

Tècnica en farmàcia.

Jonathan Yuste López

Farmacèutic substitut.
Farmacèutic des de 2009.

Jemima Lopez Perez

Tècnica en farmàcia.